Att installera en värmepump är en långsiktig investering. Den ska vara tryggheten som ger ett skönt inomhusklimat med största möjliga besparing. År för år, dag för dag, minut för minut. En bekväm lösning du nästan kan glömma bort att du har.

Minskad uppvärmningskostnad

Värmepumpen är ditt verktyg för att ta del av gratisenergin som lagras i luft, berggrund, mark och vattendrag. Genom att hämta och utvinna värme effektivt kan du minska dina uppvärmningskostnader med upp till 85 procent. Oftast är din investering av värmepump återbetald i besparing redan inom ett par tre år.

Komfort

En värmepump kräver ingen skötsel eller påfyllning av bränsle. Den är enkel att använda och tar liten plats. Dessutom kan vissa värmepumpar även styras på distans. Om du är bortrest kan du sänka inomhustemperaturen via en internetuppkoppling, för att sedan höja den strax innan du kommer hem.

Pålitlighet

En värmepumpsinstallation är en investering för många år framöver. Den ska bara gå och gå och gå. Med en värmepump får du en driftsäker energikälla. Som ett kvitto på detta erbjuder många tillverkare en flera års kostnadsfri trygghetsförsäkring utöver garantin.

Miljöhänsyn

Genom att välja en värmepumpslösning hjälper du till att minska belastningen på miljön.

Företag som erbjuder värmepumpar i Malmö